class="single single-post postid-46453 single-format-standard">

INTERZIS: Dupã ora 22.00, agentii comerciali de pe langa Primãria Vaslui nu mai au voie sã comercializeze alcool

untitled

Sãtul de zecile de tineri care consumau alcool în fata sediului Politiei Judetene Vaslui, primarul Vasile Pavãl a pus piciorul în prag. Acum, dupã ora 22.00, agentii comerciali nu mai au voie sã comercializeze alcool, nici mãcar dacã omul vrea sã ia o bere pentru acasã dupã o zi lungã de muncã. Totusi, tinerii, din pricina cãrora s-a impus aceastã interdictie, din cauza zecilor de reclamatii cu sau fãrã rost, nu sunt afectati. “Nu întelegem de ce lumea dã vina pe noi pentru cã nu se mai dã bãuturã la non-stop noaptea. Noi stãm linistiti si nu facem probleme nimãnui. De ce nu se iau de cei de prin zonã care beau seara si vin cu chef de ceartã”, ne-a povestit Tudor, 24 de ani. Cei care locuiesc în zona apropiatã Politiei Judetene sunt multumiti de aceastã decizie si îi sunt recunoscãtori primarului pentru cã vor avea nopti linistite.

Alcoolul nu mai poate iesi din magazinele de lângã Primãria Vaslui, dupã ora 22.00. Aceasta este noua decizie a primarului Vasile Pavãl, luatã dupã ce, presupunem, s-a sãturat de toate reclamatiile fãcute de locatarii din blocurile din zonã. Din pãcate, singurul magazin deschis la acea orã este magazinul non-stop de sub localul Femina.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Sursa: vremeanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>