class="single single-post postid-51478 single-format-standard">

Investitiile în municipiul Vaslui riscã sã se blocheze din cauza lipsei fortei de muncã

lipsa-fortei-de-munca

Vasile Pavãl, primarul municipiului Vaslui, spune cã situatia, deja dramaticã, se va înrãutãti. Grav este faptul cã majoritatea tinerilor vor sã emigreze, din cauzã cã nu se pot realiza în tarã.  Lucrãm cu o lipsã mare de fortã de muncã de calitate. Suntem in imposibilitate de a realiza la timp investitiile pe care le avem. Aceasta este lupta noastrã cu cei care vin sã efectueze lucrãrile. Suntem in campanie de lucru. Am pornit Bazarul, iar eu fac prezenta in fiecare dimineatã acolo, cu seful de santier’, a spus Vasile Pavãl.

Din nefericire, perspectiva pe piata muncii locale este extrem de sumbrã. Majoritatea tinerilor sustin cã nu se pot realiza in Romania si preferã sã plece in alte tãri europene pentru a se dezvolta personal. ‘Ar trebui sã avem o reactie, sã ii intrebãm pe acesti tineri ce ii determinã sã plece. Ai fost in facultate si ai finalizat studiile, dar apoi ai cãutat altceva pe piata de muncã din tarã?!? Nu tinerii vor schimba ceva? Eu spun cã avem posibilitatea sã ne dezvoltãm si la noi, dar trebuie incearcat acest lucru’, a spus Vasile Pavãl.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>