class="single single-post postid-44213 single-format-standard">

Jurnalist Moldovean impresionat de cum arata orasul Vaslui

moldovean

În timp ce multi dintre vasluieni nu au cuvinte prea frumoase despre orasul în care locuiesc, turistii par sã fie încântati de meleagurile noastre. Este si cazul jurnalistului Oleg Brega din Republica Moldova care, într-un filmulet postat ieri pe youtube, a laudat investitiile fãcute de Primãria Vaslui în infrastructura orasului. “În Vaslui sunt tâsnitori de apã pe stradã. Autoritãtile au grijã de pietoni, de biciclisti. Aici, trecerile de pietoni sunt vizibile, nu ca la Chisinãu, unde semnele de circulatie stau ascunse în tufe. Chirtoacã (n.r. primarul Chisinãului) ar trebui sã ia lectii de la primarul Vasluiului”, a fost concluzia gazetarului din Republica Moldova.

Într-un top al celor mai vizitate orase din România, Vasluiul s-ar pozitiona undeva la coada clasamentului. Cifrele aratã cã anul trecut, municipiul nostru a fost vizitat de aproximativ 7000 de turisti, de 20 de ori mai putini decât turistii care au vizitat Brasovul. Interesant e cã majoritatea celor care ne “trec pragul” pleacã cu o imagine bunã despre Vaslui, fiind impresionati mai ales de parcul Copou si de cuãrtenia din oras. Este si cazul jurnalistului Oleg Brega din Chisinãu, care a lãudat investitiile fãcute în infrastructurã si care nu s-a ferit sã spunã cã Vasluiul e un oras mai frumos decât Chisinãul.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Sursa: vremeanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>