class="single single-post postid-52511 single-format-standard">

La anu cel tarziu drumul DN 2F Bacău – Vaslui va fi asfaltat complet

drum-DN-2F-Bacău-–-Vaslui-600x330

Unul dintre cele mai degradate drumuri național din județ, DN 2F, care ne asigură legătura cu vestul țării, este în continuare în atenția Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași. După ce șoseaua a fost refăcută complet în Bacău și pe raza localităților vasluiene Vladia și Dragomirești, o nouă porțiune de drum va fi reabilitată în următoarele două săptămâni. Este vorba de 12 kilometri de șosea, de la ieșirea din satul Dragomirești și până la intrarea în Bleșca, mai precis întreaga porțiune de drum care crea cele mai mari probleme șoferilor, cea din celebrele serpentine de la Dragomirești.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași nu au putut preciza dacă până la sfârșitul acestui an se vor mai asfalta și alte porțiuni din DN 2F. ”Totul este în funcție de o eventuală rectificare bugetară. Însă, la anul este cert că acest drum se va finaliza până la Vaslui”, a conchis Popovici.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>