class="single single-post postid-10648 single-format-standard">

La Vaslui au fost date în folosinţă 48 de apartamente ANL

gethumb.php

cheile au ajuns ieri la chiriaşi * Primăria vrea să continue construcţia de case şi în 2013

Locuințele au fost date în folosinţă ieri, iar tinerii se pot muta în cel mai scurt timp în noua casă. Toţi consideră că ziua de 13 le-a purtat noroc şi aşa va fi tot anul viitor. „Aşteptăm de doi ani de zile o casă. Este cel mai frumos şi nesperat cadou. 13 ne-a purtat noroc. Fetiţa noastră este la fel de încântată ca şi noi”, ne-a spus Veronica Maxim, una din tinerele chiriaşe.
O parte din chiriaşi spun că aceste apartamente îi vor ţine acasă. „Ne gândeam să plecăm în străinătate, să strângem bani pentru a ne cumpăra casă. Acum, lucrurile sunt mai simple. Putem sta acasă cu cei dragi şi cred că ne vom descurca”, ne-a spus un tânăr.
Primăria speră ca anul viitor să primească aprobarea pentru a mai ridica şi alte locuinţe ANL. „S-au pus în funcţiune cele trei scări ANL. Sunt frumoase şi le-am dat celor care au fost aprobaţi de CL şi cred ca le-am făcut o mare bucurie. În schimb la final de an promit că voi continua să mai fac astfel de apartamente pentru că sunt tineri care mai au nevoie de case. Dacă faceţi o privire de ansamblu asupra Zonei Industriale veţi vedea ca aceasta şi-a schimbat faţa şi că oamenii vor spune că aceasta zonă e un cartier în plină modernizare, iar noi ne vom preocupa să aibă toate utilităţile necesare”, ne-a spus primarul Vasile Pavăl.
Tinerii care au primit locuinţele au 3 luni la dispoziţie să se mute în noua casă. După aceasta perioadă locuinţa le va fi retrasă. Până atunci însă toţi pun un banuţ deoparte pentru a-şi mobila casa.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: evenimentul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>