class="single single-post postid-33926 single-format-standard">

Locuri de muncă în Germania

locuri.de.munca

Studenţii şi masteranzii din Vaslui au posibilitatea de a lucra temporar în Germania. Câştigul lunar variază între 1.300 şi 1.600 de euro.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui anunţă organizarea selecţiei pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, în perioada vacanţei de vară (minimum două luni). Pentru anul 2016, Agenţia Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenţilor români.
„Pot participa studenţii şi masteranzii care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană. Selecţia are loc anual, în baza înţelegerii încheiate între Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Agenţia Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania. Câştigul lunar variază între 1.300 şi 1.600 de euro”, se arată în comunicatul AJOFM Vaslui.
Studenţii şi masteranzii care au domiciliul în judeţul Vaslui trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui sau din judeţul în care funcţionează instituţia de învăţământ superior, pentru a-şi depune dosarele. Înregistrarea în baza de date se va realiza până pe 15 ianuarie 2016.
Informaţii suplimentare legate de condiţiile de mediere, documentele necesare înregistrării, precum şi instrucţiunile de completare a acestora puteţi obţine la sediul AJOFM Vaslui.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>