class="single single-post postid-22630 single-format-standard">

MANDINGA live la ARSENAL CLUB

Mandinga

PREMIERÃ Club Arsenal prezintã vineri, 21 februarie, în premierã la Vaslui, MANDINGA.

Cea mai îndrãgitã trupã live din Romania vine sã ne încânte cu hituri ca: “Zaleila”, “Papi Chulo”, “Cinema”, “La vita e bella”! si, mai nou, “Habibi I Love You”- în colaborare cu Pitbull si Ahmed Chawki. A mai colaborat si cu artisti de primã clasã internationalã, precum: Lady Gaga, Justin Bieber, Nicki Minaj, Enrique Iglesias, Lionel Richie sau New Kids on the Block. Doritorii de distractie sunt asteptati sã se bucure de ritmurile explozive, de muzica de calitate si de hiturile care v-au încãlzit toatã vara. Va fi un show exploziv!

“Au venit la noi multi artisti consacrati”

“Pentru a încerca sa va oferim clientilor tot, pentru a-i face sã se simtã bine la noi, pentru distractie, am lansat ideea de “Cântari live în club”! Si pânã sã ajungem aici au fost multi pasi! Pentru clientii nostri am construit cel mai mare si cel mai frumos club din judetul Vaslui. Au venit la noi multi artisti consacrati care, cu sigurantã ne-au fãcut sa ne simtim bine, i-au fãcut pe clientii nostri sã revinã la noi week-end de week-end. Le promitem cã si în 2014 îi asteaptã multe alte surprize, cel putin pe mãsura celor din anii trecuti!

Multe dintre evenimentele noastre din trecut au constituit capete de afis ale publicatiilor de specialitate! Si sã nu uitam numele care s-au “perindat” prin Arsenal: CRBL,SKIZZO SKILLZ,Grasu XXL, Mateo, Morris, Liviu Teodorescu, Adda, Sorana si multi altii. Vineri 21 februarie 2014 vine la noi una dintre cele mai îndrãgite trupe din tarã si anume Mandinga si va concerta live asa cum se întâmplã cu toti artistii care vin la noi”, a declarat Cristian Turcu, MC-ul din club Arsenal.

PRET BILET

Bilete în avans:

Primele 300 bilete – 20 RON

În seara evenimentului – 25 RON

Vanzare bilete: 0755755172

Pentru informatii si rezervãri: 0742773625

https://www.facebook.com/clubarsenalvs

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>