class="single single-post postid-49516 single-format-standard">

Marko Ljubinkovic nu a uitat Vasluiul, pe care îl consideră un oraș important pentru fotbalul românesc

il-vor-pe-cosmarul-vasluiului-otelul-negociaza-cu-marko-ljubinkovici

Sârbul a renunțat la cariera de fotbalist și speră ca în viitorul apropiat să o înceapă pe cea de antrenor, având deja licența A. Marko Ljubinkovic este un nume pentru fotbalul românesc și unul dintre jucătorii emblematici pe care i-a avut FC Vaslui. El nu uită perioada petrecută la galben-verzi, unde a stat timp de patru sezoane.

Sârbul speră ca Vasluiul să revină în fotbalul mare și ar fi dispus să antreneze aici: ”Având în vedere rezultatele obținute, putem spune că FC Vaslui înseamnă ceva în fotbalul românesc! Acum, suporterii încearcă să construiască o nouă istorie pentru club. Sunt sigur că nu le e ușor, dar dacă vrei să reușești ceva, trebuie să lupți pentru asta. Sunt bucuros că există oameni care vor să ducă echipa locală la un nivel mai înalt și nu pot decât să le țin pumnii. Vin la Vaslui doar din postura de antrenor pentru că ghetele mi le-am agățat în cui, cum se zice. Numai din acest post aș putea ajuta echipa. Dacă locuiam mai aproape de Vaslui, puteam să mai joc câțiva ani acolo, dar din păcate sunt cam departe, iar acest lucru m-a împiedicat să mă întorc la echipa de unde am rămas cu atâtea aminitiri frumoase.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>