class="single single-post postid-30093 single-format-standard">

Muzică bună şi copii talentaţi

ritmuri-pe-portativ1-300x200

Ediţia din acest an a Festivalului-concurs “Ritmuri pe portativ” de la Vaslui a adunat peste 70 de copii.

Ieri, vasluieni de toate vârstele au fost invitaţi să ia parte la Festivalul-concurs de muzică uşoară “Ritmuri pe portativ”, organizat de Palatul copiilor, în colaborare cu Primăria Vaslui şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.
Concursul s-a desfăşurat în centrul Vasluiului şi a adus în faţa unui public numeros peste 70 de solişti din judeţ şi din ţară, unii dintre aceştia cu premii la activ şi participări la cele mai importante festivaluri, dar şi alţii noi, foarte talentaţi, gata să cucerească lumea muzicală românească.
Iniţiatorul evenimentului a fost Alin Bulboacă, profesor la Palatul copiilor, care şi-a propus să arate că şi în Vaslui se poate face muzică bună, că se poate cânta bine.
Atmosfera în care s-a desfăşurat festivalul a fost una de distracţie şi de relaxare la final de week-end.

foto:obiectivvaslui.ro

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro *

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>