class="single single-post postid-41732 single-format-standard">

Nicu Ciupilan, a transformat curtea restaurantelor într-o adevărată casă a lui Moş Crăciun

prod3

Pentru a aduce o bucurie huşenilor şi în special copiilor, patronul ProdCyp Huşi, Nicu Ciupilan, a transformat curtea restaurantelor “Măriuca” şi “Ştefănel” într-o adevărată casă a lui Moş Crăciun, plină de luminiţe colorate. “Porţile sunt deschise şi oricine poate intra aici ca să simtă atmosfera de sărbătoare. Cei mai fericiţi sunt, evident, copiii”, spune Nicu Ciupilan.

Pentru al şaptelea an consecutiv, Nicu Ciupilan, patronul ProdCyp Huşi, a hotărât să le ofere huşenilor o atmosferă de sărbătoare prin împodobirea restaurantelor “Măriuca” şi “Ştefănel” cu mii de luminiţe colorate. De cum intri în curte, aici te întâmpină o atmosferă de vis, ca acasă la Moş Crăciun.
“Este o plăcere, în fiecare an, să punem aceste luminiţe, pentru că oamenii sunt încântaţi când văd decorurile, iar asta mă încarcă şi pe mine de bucurie. Pot să vă spun că porţile sunt deschise şi oricine poate intra aici ca să simtă atmosfera de sărbătoare. Cei mai fericiţi sunt, evident, copiii, care vin aici cu părinţii şi se fotografiază lângă decorurile speciale de Crăciun”, ne-a declarat Nicu Ciupilan.
Şi pentru ca totul să fie perfect, aranjamentele au fost puse la punct încă de luna trecută.
“În viaţă, fără cei şapte ani de acasă, fără ordine şi fără disciplină, nu reuşeşti niciodată. Pentru a putea împodobi toată curtea, noi ne apucăm de instalat decoraţiunile luminoase din luna noiembrie, pentru ca la începutul lui decembrie să aprindem luminiţele. După sărbători, fiecare instalaţie este pusă la locul ei, se scrie pe ea unde a fost amplasată, pentru ca anul următor să ne vină uşor la decorarea curţii. Instalaţia stă aprinsă până seara, în jurul orei 23, după care, dimineaţa, la ora 5, este reaprinsă. Un asemenea decor aduce bucurie huşenilor care trec pe aici în drumul lor spre casă sau serviciu, iar bucuria lor mă încarcă şi pe mine pozitiv”, a mai spus patronul ProdCyp Huşi.

“Încă sunt mulţi oameni sărmani!”

Atmosfera de vis pe care o creează prin decorurile de Crăciun nu este singura bucurie pe care Nicu Ciupilan o face huşenilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. La jumătatea lunii, la Salonul “Măriuca” a concertat, din nou, Fuego, eveniment care a adunat peste 200 de spectatori.
“Concertul a fost extraordinar de frumos, publicul a cântat fiecare piesă a lui Fuego, a fost ceva ce greu pot exprima în cuvinte. Fuego este un artist care vine mereu la noi şi de fiecare dată sala este plină. La finalul spectacolului, am organizat şi un foc de artificii. Se putea citi cu uşurinţă bucuria în ochii huşenilor prezenţi la spectacol”, a afirmat Nicu Ciupilan.
Trebuie spus că patronul ProdCyp a cumpărat de la Fuego mai multe picturi ale acestuia, care pot fi admirate în Salonul “Măriuca”.
“Cu banii strânşi, Fuego îi ajută mai departe pe artiştii necăjiţi, pentru că, din păcate, încă sunt foarte mulţi oameni sărmani!”, a încheiat Nicu Ciupilan.
Printre artiştii care au trecut pragul Salonului de-a lungul timpului se mai numără Clejanii, Petrică Mâţu Stoian şi Viorica Macovei.

foto:obiectivvaslui.ro

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>