class="single single-post postid-52198 single-format-standard">

Nu mai puțin de 23 de comune din județul Vaslui vor avea dispensare medicale moderne, construite prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL)

Untitled

Se rezolvă astfel o problemă foarte mare a medicilor de familie, cea legată de infrastructură și dotări. Investiția în aceste cabinete medicale vine ca răspuns la nevoia medicilor de a-și desfășura activitatea profesională în cele mai bune condiții”, a declarat ieri Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui.

Prin aceste investiții se dorește reducerea deficitului de medici de familie din județul Vaslui. Recent, în cadrul ședinței Comitetului pentru Dialog Social, autoritățile au discutat despre criza de medici de familie din județ, menționând că un număr de aproximativ 10.000 de vasluieni din patru comune nu au la această dată medici de familie.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>