class="single single-post postid-50366 single-format-standard">

O adolescentă de nici 14 ani, s-a aruncat de la etajul trei al apartamentului în care locuia

amenintare-suicid-3-octav-ganea

Fata este internată la Spitalul de copii „Sfânta Maria” din Iași, unde se recuperează, după ce a suferit mai multe traumatisme, prin cădere. Starea ei de sănătate este stabilă, dar destul de gravă. Pe 8 martie, de Ziua Femeii, adolescenta s-ar fi certat cu mama sa și s-a închis în camera ei. Puțin după miezul nopții fata s-a aruncat în gol de la etajul al treilea al unui bloc situat în strada Vărăriei, unde locuiește cu părinții. A avut noroc pentru că în acea zi plouase puțin și solul umed din grădinița blocului unde a căzut a atenuat din impactul, care altfel i-ar fi putut fi fatal.

a fost găsită de echipajul ambulanței, sosit la fața locului la ora 00.29 minute, culcată, cu fața în jos. Pacienta a fost dusă imediat la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului „Elena Beldiman”, fiind înregistrată la ora 00.57 minute. Fata, care era conștientă dar confuză, a fost transferată la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>