class="single single-post postid-30045 single-format-standard">

O handbalistã bãtutã mãr de fostul iubit

handbalista

Scene incredibile în centrul orasului

AGRESOR Roxana Cãlin, o tânãrã de 16 ani din Vaslui, componentã a echipei juniori II – handbal fete la liceul cu Program Sportiv Vaslui, a fost bãtutã ziua în amiaza mare de fostul iubit, Bogdan Pascal. Povestea fetei se aseamãnã cu cea a elevei ucisã de cãtre fostul iubit în parcul Copou din Iasi, deoarece Pascal a premeditat cu sânge rece actiunea de “corectie” aplicatã fostei iubite. Stia cã fata pleacã într-o deplasare si a asteptat-o pe scãri la Teatrul de Varã, unde a lovit-o cu cruzime si a târât-o prin iarbã. În urma bãtãii primite, fata s-a ales cu traumatism cranio-facial, urmare a pumnilor încasati de la individ. Bogdan Pascal lucreazã la Corevas si, pentru a-si pune în aplicare planul, s-a învoit de la la muncã. Acesta lucra pe santierul deschis la Casa Armatei. Roxana era terorizatã de acest indivit din Deleni. A depus mai multe reclamatii la Politie, iar situatia ei era cunoscutã si de conducerea Liceului Sportiv. Totusi cum e posibil ca acest tânãr violent sã se apropie fãrã nici un fel de restrictii de fatã, în conditiile în care se stia cã oricând poate comite o agresiune? Roxana a scãpat numai cu o bãtaie din mâinele tânãrului, fiind salvatã de douã colege care au vãzut incidentul si au alertat patrula din zonã. Tânãrul agresor a fugit, dar va fi adus la Politie pentru audieri.

Din gelozie a ajuns sã-si loveascã fosta iubitã cu bestialitate, pe stradã, ziua în amiaza mare. Tragicul eveniment a avut loc în fata Teatrului de Varã din Vaslui, la ora prânzului, chiar sub nasul politistilor locali care ar fi trebuit sã patruleze în acea zonã si în multe alte zone ale orasului. Bogdan Pascal a fost pãrãsit de prietena lui anul trecut. Despãrtirea a fost mai greu de rumegat si, în mai multe rânduri, bãiatul a oprit-o pe Roxana Cãlin pe stradã, îi vorbea urât si chiar a si urmãrit-o. Nebunia tânãrului a atins maximul ieri când si-a oprit din nou fosta prietenã dar, de data asta nu s-a limitat doar sã-i vorbeascã urât, ci a si lovit-o cu pumnii peste fatã. Incidentul a fost observat de douã colege ale handbalistei care au alertat un politist local. Imediat la fata locului a venit o ambulantã, fata fiind plinã de sânge si fata tumefiatã. Tânãra a primit îngrijiri medicale la fata locului dar a refuzat internarea si un control amãnuntit medical. Motivul a fost cã Roxana Cãlin, în momentul în care a fost bãtutã de fostul prieten, mergea cãtre Sala Polivalentã de unde trebuia sã plece în deplasare. Aceasta este componentã a lotului juniori II handbal fete si, în momentul în care a fost bãtutã, se pregãtea sã plece în deplasare unde avea de sustinut un meci important. Cercetãrile efectuate au scos la ivealã faptul cã Bogdan Pascal si-a premeditat fapta si a plãnuit-o cu lux de amãnunte. Stia exact la ce orã fosta lui prietenã se va deplasa cãtre locul de întâlnire cu celelalte colege de echipã si cu antrenorul. S-a învoit de la locul de muncã cu jumãtate de orã mai devreme. Le-a spus unor colegi de-ai sãi cã trebuie sã meargã acasã, la Deleni si are autobuz la 11.30. Altora le-a spus cã are programare la medic si cã o sã lipseascã o bucatã de vreme. Dupã ce si-a bãtut fosta prietenã, acesta nu s-a mai întors la muncã. A fost cãutat si de politisti dar nu a fost gãsit. Acest incident poate fi considerat unul grav dacã tinem cont cã are ceva asemãnãri cu crima petrecutã la Iasi, în parcul Copou, când o elevã a fost strânsã de gât si abandonatã de fostul iubit. Asemãnarea dintre cele douã cazuri, chiar dacã, în cazul de fatã, nu s-a ajuns la crimã, constã în faptul cã si aici o tânãrã talentatã si-a legat destinul de un derbedeu fãrã cãpãtâi. Fata viseazã sã facã performantã ca handbalistã si sã ajungã în lotul national, în timp ce fostul iubit era o frânã în evolutia sa. Ca si în cazul de la Iasi, fata a renuntat la relatia cu tânãrul Bogdan Pascal, iar acesta nu a reusit sã treacã peste despãrtire si a început sã-si terorizeze fosta iubitã urmãrind-o, vorbindu-i urât si terminând cu bãtaia aplicatã ieri. În urma loviturilor primite fata a fost diagnosticatã cu traumatism cranio-facial.

Conducerea liceului a aflat de la jurnalisti de eveniment

MÃSURI Chiar dacã ar fi fost normal ca directoarea liceului la care fata învatã sã fie anuntatã de cele întâmplate, acest lucru nu s-a întâmplat decât dupã ce am cerut lãmuriri cu privire la eveniment. Luminita Vârlan s-a arãtat surprinsã de cele întâmplate, mai ales cã fata mai avusese probleme cu acest individ si a anuntat Politia la acel moment. “Am discutat la telefon cu fata si mi-a povestit ce s-a întâmplat. La sfârsitul semestrului I fata a mai avut probleme cu fostul ei prieten si a cerut sprijinul scolii. Atunci am solicitat sprijinul politistului de proximitate si acesta i-a pus în vedere tânãrului sã o lase în pace. Si acum vom solicita sprijinul politistilor si sã sperãm cã problema aceasta se va rezolva odatã pentru totdeauna”, a declarat directorul Liceului cu Program Sportiv, Luminita Vârlan. Varianta povestitã de cãtre directoare este confirmatã si de Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui. “În luna februarie a fost înregistratã o plângere în care fata a reclamat cã fostul prieten o urmãreste pe stradã si îi vorbeste urât dar nu s-a ajuns la violentã fizicã. Politistul care s-a ocupat de caz a stat de vorbã cu amândoi si i-a pus în vedere tânãrului sã o lase în pace si a fost amendat. Ieri, pe numãrul de urgentã 112, a fost sesizatã agresiunea fizicã asupra tinerei iar politistii au demarat cercetãrile tânãrul fiind acuzat de lovire si alte violente”, a declarat purtãtorul de cuvând al IPJ Vaslui.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro *

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>