class="single single-post postid-37659 single-format-standard">

O nouă autogară la Vaslui

autogara_noua_07iulie2016_3

Mâine, înființarea noii autogări, care deservește transportul local, interjudețean și intrajudețean, va fi aprobată în Consiliu Local Vaslui.

Odată cu înființarea noi autogări, construită prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), situată pe strada Decebal, la numărul 3, autogara din spatele Motelului Ambis, de lângă stația OMV de la ieșirea din municipiul Vaslui spre Bârlad a fost desființată. Cei care merg către Muntenii de Jos, Crasna sau Huși pot lua microbuzele deja din spatele noii Autogări “Morandi Logistic”, care în curând va fi deschisă și pentru transportul local.
În ședința de astăzi a Consiliului Local Vaslui consilierii vor discuta și foarte probabil aproba un proiect de hotărâre privind înființarea noii autogări “Morandi Logistic”. Noua autogară, modernă, dotată cu bănci și sală de așteptare pe măsură, va deservi atât transportul local, dar și transportul interjudețean și intrajudețean.
“Se aprobă înființarea de către SC Morandi Logisstic SRL a unei autogări pentru transport județean și interjudețean de persoane, în Municipiul Vaslui, Str. Decebal nr.3 Vaslui. Amenajarea autogării pentru transport persoane se face pe cheltuiala SC Morandi Logistic SRL. Operatorilor de transport persoane care tranzitează autogara le este interzisă oprirea în stațiile amenajate pentru transportul public urban”, se scrie în proiectul de hotărâre care va fi supus atenției consilierilor locali astăzi.

foto:obiectivvaslui.ro

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>