class="single single-post postid-51590 single-format-standard">

O parte din strazile municipiului Vaslui a fost transformate de autoritățile locale într-un adevărat șantier

santier-vaslui2-600x330

în condițiile în care se lucrează în mai multe zone din oraș atât la rețeaua de infrastructură cât și la parcuri și obiective de interes local. În aceste condiții, reprezentanții primăriei fac apel la populație, în special la pietoni și șoferi, să dea dovadă de înțelegere atunci când circulă prin zonele unde se desfășoară toate aceste activități. Printre acestea se află bulevardul Republicii, din Crucea Gării până în gara orașului, bulevardul Mareșal Constantin Prezan și strada Walter Mărăcineanu. De asemenea, a fost turnat un covor asfaltic și pe o porțiune din strada Călugăreni, din sensul giratoriu de la fosta găzărie și până la stația de carburanți de la fosta IRTA.

Pe lângă străzile amintite, firmele care au câștigat licitațiile amenajează și parcul din zona centrală a orașului, de la sinagogă la sediul Direcției pentru Tineret Vaslui. Aici, lucrările vor trebui finalizate până la sfârșitul acestui an. De asemenea, tot în oraș, au început și lucrările de construire a noului bazar și târg auto. 

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>