class="single single-post postid-26963 single-format-standard">

Patru apartamente sociale pentru vasluieni

vasile.paval1533.copy

În suburbia Rediu, Primãria Vaslui va construi în perioada urmãtoare patru apartamente sociale, douã cu douã camere si douã cu o camerã. O investitie de 480.000 de lei prevãzutã deja în planurile financiare ale municipalitãtii, lucrare prin care Primãria îsi propune sã diminueazã cât de cât nevoie de locuinte sociale resimtitã foarte acut la nivelul municipiului Vaslui. Este un mic pas înainte, pentru cã, dupã estimãrile cele mai generale, în municipiul resedintã de judet ar fi nevoie de cel putin 500 de locuinte destinate celor mai sãraci dintre vasluieni.

Cu un buget limitat de posibilitãtile economice ale unui oras care înregistreazã una dintre cele mai ridicate rate a somajului si cele mai scãzute niveluri ale veniturilor populatiei, Primãria cautã sã rezolve aceastã problemã cu ajutorul fondurilor europene.

„Trebuie gãsite solutii pentru astfel de investitii. Comunitatea Europeanã oferã fonduri pentru acest sector si trebuie sã facem demersurile necesare ca sã profitãm de o asemenea facilitate”, a declarat Vasile Pavãl, primarul municipiului Vaslui.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>