class="single single-post postid-50626 single-format-standard">

Paula Seling a ramas placut impresionata de cum arata orasul Vaslui

646x404

La Vaslui, în preajma marilor sărbători creştine a devenit o tradiţie ca în fiecare an municipalitatea să organizeze spectacole de gală în cadrul cărora sunt invitaţi artişti reprezentativi ai scenei româneşti. Vremea frumoasă a făcut ca în acest an Concertul Pascal să se desfăşoare în aer liber, Ansamblul Curţilor Domneşti devenind neîncăpător pentru sutele de vasluieni dornici de un spectacol de calitate.
Paula Seling a fost impresionată de primirea oferită de publicul şi autorităţile din Vaslui: Dacă aveti drum prin Vaslui va recomand să treceţi şi pe la Curtea Domnească, veţi fi profund impresionaţi! Dar întreg oraşul este o minunăţie! Cine vine o dată, sigur revine! Mulţumesc, totodată, Parintelui Marius Ciprian Pop, pentru onoarea de a cânta împreună, multumesc corului Fantasia, o bucurie. Ce bucurie!”, a transmis interpreta la finalul concertului, pe contul de Facebook.

Citeste mai departe pe: www.adevarul.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>