class="single single-post postid-45277 single-format-standard">

Pe 3 iulie încep înscrierile în învățământul profesional de stat

fii.propriul.tau.mecanic.auto.care.sunt.reparatiile.pe.care.le.poti.face.in.fata.blocului.si.ce.economii_size9

Potrivit calendarului admiterii, publicat de unitatea de învățământ hușeană, în perioada 3-6 iulie (pentru candidații care optează pentru unitățile de învățământ și calificările la care nu se organizează sesiune de preselecție), secretariatele unităților de învățământ gimnazial completează, la cererea elevilor și părinților/reprezentanților legali pentru minori, fișa se înscriere în învățământul profesional de stat cu numele și codul unității de învățământ gimanzial, media claselor V-VIII și datele personale ale absolvenților claselor a VIII-a.

Tot atunci, va avea loc eliberarea, de către unitățile de învățământ gimnazial, a fișei de înscriere în învățământul profesional de stat pentru candidații care solicită acest document. De asemenea, se realizează completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora, asistați de foștii diriginți.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>