class="single single-post postid-51055 single-format-standard">

Piata imobiliarã din judetul Vaslui este extrem de activã in primele luni ale acestui an

maxresdefault

Potrivit datelor Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliarã, in perioada ianuariemartie 2018, vasluienii au tranzactionat 1.781 de case, terenuri si apartamente. Numai in luna martie au fãcut obiectul contactelor de vanzare-cumpãrare 681 de imobile, din care 583 de terenuri si 98 de case si apartamente. Pe segmentul terenurilor, cele mai tranzactionate au fost, in luna martie, terenurile agricole extravilane, cu 284 de contracte de vanzarecumpã rare, si terenurile intravilane cu constructii, cu 173 contracte de vanzarecumpã rare. Au fost vandute, de asemenea, 19 terenuri extravilane non-agricole si 107 terenuri intravilane fãrã constructii. La acest volum de tranzactii, in primele trei luni ale anului curent au fost deschise 418 ipoteci.

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliarã (OCPI) Vaslui a efectuat, in anul 2017, un numãr total de 145.296 operatiuni. Un numãr de 88.152 operatiuni s-au realizat la Biroul de Cadastru Vaslui si 57.144 la Biroul de Cadastru Barlad. Din total operatiunilor, 136.451 au fost efectuate in regim normal si 8.845 in regim de urgentã.

foto:youtube.com

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>