class="single single-post postid-31904 single-format-standard">

Pistă pentru biciclişti la Vaslui

pista_biciclisti_timisoara_AP_4515b1c2aa

Prezent la Concursul naţional pentru educaţie rutieră – Cupa “Podul Înalt” – primarul Vasile Pavăl a anunţat că la începutul anului viitor va fi dată în folosinţă o pistă pentru biciclişti în lungime de 10 km.

Primăria Vaslui are în derulare un proiect de amenajare a unei piste pentru biciclişti. Ea va fi amplasată de-a lungul străzii Ştefan cel Mare şi va avea o lungime totală de 10 km. Pista va fi pusă în funcţiune cel mai târziu la începutul anului viitor.
“Bicicleta va fi un mod de deplasare şi în comunitatea noastră. Vom avea 10 km de pistă. Deja o mare parte este amenajată. Trebuie să definitivăm cu inscripţionarea şi semnele de circulaţie”, a declarat primarul Vasile Pavăl, prezent la concursul naţional pentru educaţie rutieră – Cupa “Podul Înalt”, care s-a desfăşurat în perioada 14-16 august şi a fost câştigat de Şcoala “Dimitrie Cantemir” Vaslui.
Întrecerea a adunat echipaje din 17 judeţe.
“Sper ca, de la an la an, numărul participanţilor să fie din ce în ce mai mare. Este o activitate extrem de importantă. Sunt principalul «vinovat» pentru organizarea concursului în această perioadă. Am dorit să fac acest lucru pentru vizibilitatea concursului, care merită să fie urmărit de cât mai multe persoane pentru însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi respectarea acestora”, a mai spus Vasile Pavăl.
Edilul a promis că în cel mai scurt timp Vasluiul va avea un poligon pentru biciclişti modern, care să permită organizarea de concursuri în cele mai bune condiţii.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>