class="single single-post postid-45282 single-format-standard">

Pompierii bârlădeni au fost solicitați astăzi dimineață, în jurul orelor 7.00, la un incendiu pe Aleea Parc, la blocul D3

simulare.accident.crasna.pompieri.4815

Anunțul la 112 sesiza că într-unul din apartamente s-a produs un incendiu. Popmperii d ela Detașamentul Bârlad s-au deplasat cu o autospecială și au stins rapid incendiul, care se manifesta într-o încăpere a apartamanetului respectiv. După ce au localizat incendiul, a fost identificată și cauza incendiului. „Cauza probabilă a fost un scurt circuit electric, suprasolicitarea instalației electrice ( a unei prize). A ars o canapea”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. Nu s-au semnalat victime în acest incident.

Ce să facem în caz de incendiu de la instalația electrică!

Este esențial să ne păstram calmul și să știm ce avem de făcut. Dacă focul izbucnește în propria locuință, aflați că NU apa este salvarea de cele mai multe ori. Aflăm câteva sfaturi utile, chiar de la pompieri.

- In momentul în care se produce un incendiu la o priză electrică, de la un prăjitor de păine sau orice alt aparat, nu scoateti nimic din prize, lăsați-l așa, NU ARUNCATI CU APA NICIODATA, și mergeți la tabloul electric din apartament și apăsați clapetele și opriți curentul electric în locuință, după ce s-au răcit le scoateți din prizăă” ne mai învață cei de la ISU.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Sursa: vremeanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>