class="single single-post postid-45781 single-format-standard">

Prefectul Eduard Popica spune că va rezolva problema de la permise și înmatriculări

prefectura-vaslui-silviu-matei

Astăzi, un vasluian care vrea să se înscrie pentru a susține examenele de legislație și conducere este programat abia în luna noiembrie. După ce fac școala de șoferi, oamenii își pun viața pe “așteptare” până vor reușit să se prezinte în fața calculatorului sau a examinatorului, spre a obține carnetul de conducere auto. Aceeași lipsă a personalului de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a făcut ca, în urmă cu câteva luni, o angajată să leșine din cauza volumului mare de muncă. Săptămâna trecută, din cauza căldurii, așteptării și aglomerației, o tânără a leșinat la rând fiind transportată de urgență la spital cu un traumatism cranio-cerebral căpătat în cădere.
Situația l-a determinat pe noul prefect Eduad Popica să facă demersuri scrise, într-o prima etapă, către Ministerul de Interne pentru aprobarea a trei transferuri de personal, pentru ca săptămâna trecută să meargă la minister, unde a avut discuții cu Teodor Gherghe, directorul Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului, și secretarul de stat Mihai Chirica.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>