class="single single-post postid-28036 single-format-standard">

Pregãtiri pentru Festivalul Obiceiurilor de Iarnã

festivalul datini si obiceiuri 2013 7900

“Suntem obligati sã aducem în fata publicului, spre recunoastere, obiceiurile din comuna fiecãruia, care nu au murit. Pentru mine acest lucru conteazã mai mult decât orice altceva. Sã încercati sã aduceti oamenii la paradã”, le-a spus Lucian Onciu, directorul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vaslui, directorilor de cãmine culturale din judet prezenti ieri la Consiliul Judetean într-o sedintã de pregãtire a Festivalului datinilor si obiceiurilor de iarnã.

Festivalul se va desfãsura anul acesta pe 21 decembrie si va începe la ora 9.00, în Parcul Copou, de la ora 10.00 desfãsurându-se parada formatiilor pe traseul Parcul Copou – Liceul Mihail Kogãlniceanu – Cinema Independenta – Piata Civicã. De la ora 11.00, în Piata Civicã, va începe festivalul.

“Dacã în urmã cu 10 ani institutia îsi permitea sã asigure cheltuielile pentru transportul dumneavoastrã, anul acesta suntem cu un mare semn de întrebare dacã vã vom putea asigura pachetul cu hranã”, a avertizat Onciu.

Participantii vor primi câte 5 lei de cãciulã, în locul câstigurilor directorul Centrului mizând pe entuziasm.

“Noi trebuie sã facem cumva ca entuziasmul sã domine”, a mai spus Onciu.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>