class="single single-post postid-38606 single-format-standard">

Premii cu patru picioare de Ziua comunei Gârceni !

sorin-scutelnicu

În acest an, de Ziua comunei, autorităţile din Gârceni au decis să organizeze o tombolă, premiile puse la bătaie fiind o junincă, un ieduţ şi un purcel.

Comuna Gârceni îmbracă haine de sărbătoare la acest sfârşit de săptămână. Cu mic cu mare, localnicii şi nu numai vor petrece, duminică, 4 septembrie, alături de oaspeţii lor, de Ziua comunei. Spectacole de muzică şi dans pentru toate gusturile sunt doar câteva dintre surprizele pe care Primăria Gârceni le-a pregătit oaspeţilor şi locuitorilor comunei.
Primarul Sorin Scutelnicu ne-a spus că primăria face toate eforturile pentru ca această sărbătoare să fie una reuşită, iar oamenii, indiferent de vârstă, să se distreze pe cinste.
“Sărbătoarea va începe la ora 12, cu muzică de fanfară, iar de la ora 13 îi vom aduce pe scenă pe cei mai merituoşi elevi din comună, pe care îi vom premia. Nici în acest an nu vom uita de cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie. Urmează un spectacol folcloric. Vom avea artişti cunoscuţi, dintre care îi amintesc pe Radu Ille, Nadia Duluman, Grigore Gherman, Cosmina Adam, Lili Ciortan şi alţii. Sperăm ca lumea să se simtă bine la noi. Îi aşteptăm pe toţi fiii comunei şi nu numai”, a declarat primarul Sorin Scutelnicu.
Surpriza evenimentului o constituie tombola cu premii. În acest an, autorităţile din Gârceni pun la bătaie o junincă, un ied şi un purcel, cu care vor pleca acasă cei mai norocoşi. Alături de primărie a venit şi firma Radical Grup, cu alte premii la tombolă.

foto:obiectivvaslui.ro

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>