class="single single-post postid-37282 single-format-standard">

Primele troleibuze pe străzile Vasluiului (Video)

troleibuze vaslui

“Achiziţia acestor troleibuze este doar o primă fază pentru că vrem să cumpărăm, în anii viitori, şi alte troleibuze, mai performante”, declară edilul municipiului reşedinţă.

Primele troleibuze au intrat de ieri în trafic pe străzile municipiului Vaslui. Punerea în circulaţie a celor trei mijloace de transport vine la finalizarea proiectului de reabilitare, modernizare şi extindere a infrastructurii de transport public, cu crearea unui terminal intermodal, precum şi de reabilitare şi extindere a iluminatului public în municipiul Vaslui.
Troleibuzele, cumpărate la second-hand, dar de o calitate foarte bună, aparţin operatorului local de transport public, Transurb, care a realizat o economie de aproape 10.000 de euro la achiziţionarea lor faţă de suma alocată. Diferenţa a fost utilizată pentru îmbogăţirea parcului auto cu două autobuze.
“Se aprobă achiziţionarea de troleibuze şi autobuze, precum şi a instalaţiilor şi utilajelor aferente necesare funcţionării sistemului de transport public de persoane de către Transurb SA Vaslui, cu respectarea legislaţiei în vigoare privind finanţele publice locale şi achiziţiile publice”, se menţiona în hotărârea aprobată de consilierii locali vasluieni.
“Achiziţia acestor troleibuze este doar o primă fază pentru că vrem să cumpărăm, în anii viitori, şi alte troleibuze, mai performante”, a spus primarul Vasile Pavăl.

Foto:transira.ro

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro
  1. RX spune:

    Adica sunt aceleasi autobuze vechi doar ca sunt vopsite, sau mi se pare mie ?

    • administrator spune:

      Cum sa fie aceleasi “troleibuze” ? alea aveau 20 de ani acum 10 ani inainte de a se inchide troleibuzul in Vaslui deci 30 de ani, astea au maxim 15 ani vechime, au circulat in Salzburg pana anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>