class="single single-post postid-41387 single-format-standard">

S-au aprins luminitele de sarbatoare si in cel mai sarac oras din Romania (Foto)

15392804_1376333712385908_2893786103475936524_o

În oraşul Negreşti sunt multe probleme, cum ar fi sărăcia locuitorilor, lipsa locurilor de muncă şamd. Primarul Vasile Voicu a găsit totuşi în bugetul necăjit resursele necesare pentru a le aduce locuitorilor zâmbetul pe chip. Aşa se face că oraşul a îmbrăcat haine de sărbătoare. Străzile au fost iluminate festiv şi, dacă în anii din urmă beculeţele se stingeau la miezul nopţii, de data aceasta va fi lumină până în zori. Autorităţile nu au avut bani să cumpere ornamente noi, dar le-au recondiţionat pe cele din anii trecuţi şi au împodobit urbea.
“Pe 1 decembrie, am reuşit să aprindem luminile de Crăciun. Oamenii se bucură. Trebuie să aiba şi negreştenii condiţii. Este un efort pentru primărie, dar ne vom descurca”, a spus primarul Vasile Voicu.
Localnicii sunt încântaţi de iniţiativa edilului: “Este şi pentru noi o bucurie. Simţim că vin sărbătorile. Cei mici sunt încântaţi”.
Oraşul Negreşti are cam 10.000 de locuitori. Dintre aceştia, aproape 4.000 nu au locuri de muncă şi trăiesc la limita sărăciei. Anul acesta, primăria a reuşit să achite o mare parte din datoriile restante, la momentul actual mai fiind de achitat facturi la utilităţi şi diverşi furnizori de aproximativ 400.000 de lei. Cea mai mare realizare a acestui an o reprezintă însă începerea lucrărilor la noua piaţă din oraş. În ceea ce priveşte gradul de încasare a taxelor şi impozitelor locale, acesta se situează la aproximativ 75 la sută.

Foto:facebook.com

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>