class="single single-post postid-42210 single-format-standard">

Sala Arta a Muzeului Județean ”Ștefan cel Mare” găzduiește o expoziție de fotografii ale lucrărilor sculptorului vasluian Gheorghe Alupoaei

alupoaei2

Sala Arta a Muzeului Județean ”Ștefan cel Mare” găzduiește o expoziție de fotografii ale lucrărilor sculptorului vasluian Gheorghe Alupoaei. Vernisajul a avut loc ieri, marcându-se cu acest prilej și Ziua Culturii Naționale.

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui a organizat o expoziție de fotografii dedicată sculptorului Gheorghe Alupoaei, în care sunt prezentate o parte dintre lucrările maestrului. Vernisajul a avut loc în prezența mai multor cadre didactice, elevi și iubitori de cultură.

“Sculptura este o pasiune pe care am avut-o încă din primii ani de învățământ. De atunci, fiecare an s-a lăsat cu o serie de lucrări, iar acum constat că numărul acestora, dar și calitatea lor au crescut considerabil. Am început să populez Vasluiul cu lucrările mele. Sunt multe portrete ale unor personalități din istoria noastră, reprezentative pentru peisajul vasluian.

foto:obiectivvaslui.ro

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>