class="single single-post postid-41869 single-format-standard">

Şase copii instituţionalizaţi din Vaslui au primit premii de 2.000 de lei din partea DGASPC

DSC_3138

Ieri, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, a avut loc festivitatea de premiere a şase copii cu rezultate excelente la învăţătură. Ei au primit în total 2.000 de lei, cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Copiilor Instituţionalizaţi şi a Foştilor Asistaţi din România – „Frăţia”, susţinută de ROMATSA.
Astfel, au fost acordate două premii I studentelor Vasilica Mădălina Crăciunescu, aflată în ultimul an la Facultatea de Litere, şi Marinela Pricop, de la Stomatologie.
Premiul al II-lea l-au primit Mariana Pricop, elevă la Şcoala ”Elena Cuza” Vaslui şi membră a coralei „Fantasia”, şi Neculai Andrei Cucoş. Alexandra Andreea Manea şi Iosif Alexandru Juverdeanu au obţinut premiul al III-lea.
Cei şase se află în sistemul de protecţie specială. Criteriile care au stat la baza recompensării lor au fost rezultatele deosebite la învăţătură, implicarea socială, responsabilitatea şi comportamentul în colectivitate, creativitatea în pregătirea pentru viaţă şi alte merite deosebite.
”Mulţumim că încă mai sunt instituţii cărora le mai pasă de noi. Aici, la Vaslui, am descoperit oameni de valoare, care au avut grijă de noi”, a declarat Marinela Pricop.
Premiul I a fost în cuantum de 500 de lei, premiul al II-lea – 300 de lei, iar premiul al III-lea – 200 de lei.
În cadrul festivităţii, preotul Petru Damian a oferit un scurt moment de colinde.

foto:obiectivvaslui.ro

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>