class="single single-post postid-51572 single-format-standard">

Șase persoane din județul Vaslui au căzut victime ale căldurii în ultimele 48 de ore

barbat-mort-canicula-600x330

În ultimele două zile, echipajele de pe ambulanță au intervenit în cazul a șase persoane care au suferit lipotimii din cauza căldurii, unele aflate și sub influența alcoolului. Din cele șase persoane, două sunt din Bârlad, trei din Vaslui și una din Huși. Având în vedere umiditatea foarte mare din atmosferă și temperaturile exagerat de mari, încă nu au fost multe victime, dar vara e lungă și de aceea e bine ca populația să fie prudentă”., a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

”Recomandăm astfel pe timpul caniculei să fie consumate foarte multe lichide, în special apă, să nu se consume alcool, vestimentația să fie una potrivită, formată din haine largi prin care să circule aerul, iar persoanele care se știu cu afecțiuni cronice să evite deplasarea între orele 10 și 17. 

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>