class="single single-post postid-52538 single-format-standard">

Şcoala Gimnazială „Ionel Miron” din comuna Ivăneşti, va fi dotată cu un laborator digital complet echipat

Untitled

Şcoala Gimnazială „Ionel Miron” din comuna vasluiană Ivăneşti a câştigat concursul de selecţie şi va fi inclusă în programul Digitaliada – ediţia a treia. Alături de alte 9 şcoli din ţară, aceasta va fi dotată cu un laborator digital complet echipat, materiale digitale educaţionale pentru Matematică şi Informatică.

Şcolala Gimnazială „Ionel Miron” din Ivăneşti va fi dotată cu 29 de tablete pentru fiecare elev, cu laptop pentru profesor şi videoproiector pentru clasă. Elevii şi profesorii vor mai primi câte un pachet complet de aplicaţii adaptate curriculei, materiale digitale şi planuri de lecţii pentru a susţine învăţarea matematicii şi TIC, cu ajutorul tehnologiilor digitale.

„Îi felicităm pentru câştigarea concursului de selecţie şi pentru că vor fi printre primele şcoli din România care predau matematică şi TIC după metode digitale interactive. La nivel naţional avem în prezent 4.500 de elevi care se bucură de beneficiile proiectului Digitaliada în care Fundaţia Orange a investit 1,3 milioane de euro”, a spus Amalia Fodor, directorul Fundaţiei Orange la anunţarea câştigătorilor.

 

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>