class="single single-post postid-44968 single-format-standard">

Se aprinde nocturna pe Municipal la meciul FC 2002 Vaslui și Pajura Huși

21100720-300x225

Partida dintre FC 2002 Vaslui și Pajura Huși, contând pentru etapa a cincea a play-off-ului ligii a patra, are șanse mari să se dispute la lumina reflectoarelor, pe stadionul Municipal. Meciul are loc sâmbătă, 3 iunie, de la ora 20.

Conducătorii lui FC 2002 Vaslui se află în discuții avansate cu primăria, administratorul stadionului Municipal, pentru a disputa meciul cu Pajura Huși la lumina reflectoarelor. Partida este programată sâmbătă, 3 iunie, de la ora 20.
”Așteptăm fanii în număr cât mai mare la stadion. Mulțumim sponsorilor și Primăriei Vaslui pentru susținere”, au spus reprezentanții echipei galben-verde.
Nocturna nu a mai fost aprinsă la Vaslui de trei ani, ultimul joc care s-a disputat la lumina reflectoarelor fiind FC Vaslui – Astra, scor 1-4, disputat pe 19 mai 2014.
Până sâmbătă, FC 2002 Vaslui va disputa intermediara cu Vitis Șuletea, de joi, 1 iunie, de la ora 20, care va avea loc pe terenul 2. Partida este una extrem de importantă pentru vasluieni.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>