class="single single-post postid-45569 single-format-standard">

Serviciul de Pașapoarte Vaslui este luat cu asalt zilnic de circa 120 de persoane

pasaport_moldovenesc

Potrivit lui Dan Ștefănache, șeful Serviciului de Pașapoarte Vaslui, numărul persoanelor care solicită astfel de documente a crescut cu aproape 80 de cereri zilnic față de o perioadă obișnuită a anului.
“Față de lunile anterioare este un număr crescut de cereri. Avem peste 120 de solicitări pe zi. Este perioada în care cetățenii au nevoie de pașapoarte pentru a călători peste hotare. Sunt mulți care au nevoie în special pentru copii, mai ales dacă merg în concediu sau se deplasează în Uniunea Europeană, acolo unde adulții au nevoie doar de cartea de identitate, dar pentru copii este necesar pașaportul“, a declarat Dan Ștefănache.
Numărul solicitărilor ar putea crește și mai mult în lunile iulie și august pentru că urmează vacanța românilor care vin din străinătate și profită de această ocazie să-și înnoiască documentele. Activitatea instituției ar putea fi îngreunată din această cauză, dar și ca urmare a faptului că angajații serviciului vor intra și ei în concedii de odihnă. Chiar și așa, Dan Ștefănache, șeful Serviciului Pașapoarte Vaslui speră ca instituția să se descurce cu personalul pe care îl are și să facă față numărului mare de solicitări.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>