class="single single-post postid-51789 single-format-standard">

Singurul proiect al lui Boroș, ce începuse să prindă contur, a esuat!

boros-dumitru-primar-e1469382080218

Prima mare promisiune a primarului Dumitru Boroș făcută în 2016, imediat după ce a depus jurământul de primar, a fost înființarea la Bârlad a unui Centru de permanență, unde bârlădenii să poată merge pe timp de noapte pentru diverse tratamente. „Am primit o adresă de la Ministerul Sănătății, prin care ni s-a comunicat faptul că nu mai putem autoriza înființarea unor noi centre de permanență, până la o dată pe care reprezentanții Ministerului ne-o vor comunica”, a declarat, pentru Est News, Mihaela Topliceanu, purtătorul de cuvânt al DSP Vaslui. 

Dacă primarul ar fi lucrat eficient, bârlădenii ar fi avut șansa, astăzi, de a avea la ei în oraș un astfel de centru, ce urma să funcționeze cu cinci medici de familie, de luni până vineri, între orele 15:00 și 08:00, iar în weekend și sărbătorile legale, non-stop.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>