class="single single-post postid-51135 single-format-standard">

Spitalul ”Beldiman” a pierdut fonduri serioase din cauză că nu a reușit să aducă un gastro-enterolog

spitalul.de.urgenta.barlad.2.copy

Declarația pe care Daniela Borș, managerul spitalului, a făcut-o ziarului Est News și în care a precizat că Ministerul Sănătății nu a virat niciun leu care să contribuie la acordarea sporurilor salariale i-a amintit deputatului Adrian Solomon că rolul managerului nu este doar de a cere bani, căci asta poate oricine, ci de a implementa strategii care să atragă fonduri la spital. Fonduri care i-au fost puse la dispoziție și pe care Spitalul ”Beldiman” le-a pierdut… din lipsă de idei.

Compartimentul de gastro-enterologie, care ar fi trebuit să funcționeze cu cele 12 paturi pe care spitalul bârlădean le putea contracta, ar fi putut atrage, lunar, suma de aproape 70.000 de lei. Cei care au de pierdut sunt spitalul, care va fi văduvit de fonduri, dar și pacienții care ajung în sistem de urgență aici.

Deputatul a făcut referire la faptul că spitalul bârlădean a pierdut șansa de a deconta de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui suma de aproape 800.000 de lei (opt miliarde de lei vechi) anual, bani care ar fi putut intra în bugetul spitalului dacă unitatea ar fi angajat un medic gastro-enterolog.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>