class="single single-post postid-50696 single-format-standard">

Spitalul Județean Vaslui, va fi premiat astazi de președintele României cu Ordinul ”Meritul Sanitar”

spitalul_judetean_vaslui3

Spitalul Județean de Urgență Vaslui va fi premiat, astăzi, de președintele României, cu Ordinul ”Meritul Sanitar în grad de Cavaler”. Distincția va fi acordată într-un cadru oficial, în semn de apreciere a întregii activități medicale, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical. Astfel, spitalul din Vaslui intră în elita unităților medicale din România care au fost recompensate cu aceeași distincție, precum Spitalul Militar de Urgență ”Prof. Dr. Agrippa Ionescu” București sau Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii ”Dr. Nicolae Robănescu” București.

SJU Vaslui este unul din spitalele recent reabilitate cu fonduri europene, suma investițiilor depășind 15 milioane de euro. De asemenea, unitatea medicală vasluiană a câștigat recent un alt proiect, de 2,3 milioane de euro, pentru instruirea personalului medical

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

  1. Alex spune:

    Degeaba primesc ei premiul acesta, ca tot stai 3 4 ore pe langa usi. O fi el un spital aratos prin exterior, dar medicii nu dau 2 bani pe tine daca nu ai cash-ul. Asa ca hai sa nu ne mai imbatam cu apa rece si sa realizam ca sistemul medical oricat l-am masca noi, cu astfel de articole, este unul execrabil.

    • administrator spune:

      stai 3 ore pe langa usi ca nu sunt suficienti medici. am stat si eu din nefericire acum 2 ani la urgente in asteptare cateva ore, pentru ca ce aveam eu nu era o prioritate si o urgenta majora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>