class="single single-post postid-48265 single-format-standard">

Statia CFR Vaslui are internet WI-FI gratuit

DSC_7364-Copy

De cateva zile in Statia CFR Vaslui s-au instalat 2 hotspot-uri free de furnizare internet pentru calatorii ce tranziteaza gara, unul este situat in holul caselor de bilete si acopera 100% intreaga parte interioara, si unul este amplasat afara pe  peronul liniei 1.

Scopul investitiei a fost de a conecta fiecare calator in timp ce asteapta trenul in statie, gadgetul personal atat la alimenatre electrica in statie cat si la internet wireless free.

S-au folosit echipamente performante, si viteza de transfer variaza de la 80 la 200 mb/s in functie de numarul de utilizatori conectati in retea.

De la 1 Decembrie  Statia CFR Vaslui intra in randul statiilor cu wi-fi gratuit, statii precum Bucuresti Nord,Cluj Napoca,Iasi, Constanta etc.

Sistemul wireless este implementat de compania Telecomunicatii CFR si asigura acces simultan la internet pentru minimum 500 si maximum 1000 de utilizatori autentificati. Accesul la reteaua wireless CFR SA se realizeaza automat prin butonul de conectare

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>