class="single single-post postid-42243 single-format-standard">

Statul îți dă bani să-ți izolezi termic casa

652x450_079421-izolarea-casei-pe-cont-propriu

Sunt eligibile atât locuințele deja existente, cât și cele aflate în fază de construcție. Banii se acordă doar pentru izolarea termică a locuințelor individuale, nu și a blocurilor!

Persoanele fizice care vor să-și izoleze termic locuințele vor putea beneficia de fonduri nerambursabile de la stat prin programul “Casa Verde Plus”. Se acordă cel mult 40.000 de lei, potrivit actului normativ al Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, publicat vineri în Monitorul Oficial.
Concret, se vor putea solicita maximum 120 de lei pe metrul pătrat izolat și finisat, bani care vor fi acordați sub forma unei prime de eficiență energetică. Sunt eligibile atât locuințele deja existente, cât și cele aflate în fază de construcție. Banii se acordă doar pentru izolarea termică a locuințelor individuale, nu și a blocurilor!

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>