class="single single-post postid-35883 single-format-standard">

Străzile, prioritate zero la Huşi

Husi azi asfaltare Bariera Pascal  (1) copy

Un trotuar de pe Calea Basarabiei, aleile parcului Rodina şi strada I.L. Caragiale au fost incluse de reprezentanţii Primăriei Huşi în lista de reparaţii străzi pentru acest an.

Huşenii care locuiesc sau muncesc în zona industrială a oraşului, mai exact pe strada Calea Basarabiei, primesc o veste bună din partea autorităţilor locale. Municipalitatea a hotărât continuarea lucrărilor de modernizare a trotuarelor din zonă. Obiectivul avut acum în vedere este trotuarul cuprins între intersecţia străzilor Calea Basarabiei şi Şoseaua Huşi-Stănileşti, până în apropiere de societatea Tehnoutilaj. Este vorba despre o suprafaţă totală de aproximativ 1.900 de metri pătraţi.
“Se va înlocui bordura mare, se va monta o bordură mică pentru încadrarea trotuarului şi a spaţiilor verzi. Trotuarul va fi format dintr-un strat din beton asfaltic, aşternut pe un strat de beton de ciment”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Huşi.
Un alt obiectiv intrat recent în atenţia municipalităţii este parcul Rodina, din centrul oraşului. Aici, primăria vrea să repare aleile pietonale prin aşternerea unui covor asfaltic pe o suprafaţă totală de 2.029 de metri pătraţi.
În reparaţii va intra în curând şi strada I.L. Caragiale, unde se are în vedere turnarea unui covor asfaltic pe o suprafaţă de 1.202 metri pătraţi.
Cele trei obiective, a căror valoare este de 732.637,26 lei, au fost incluse, la şedinţa extraordinară de Consiliu Local din 14 martie, în lista cu programul de reparaţii străzi pentru acest an din municipiul Huşi, care cuprinde, în total, 38 de obiective.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>