class="single single-post postid-39343 single-format-standard">

Surprize mari la concursul pentru directori

Liceul Stefan Procopiu Vaslui

Inspectoratul Şcolar Judeţean a făcut publică lista candidaţilor ale căror dosare au fost admise pentru ocuparea funcţiilor de conducere din unităţile de învăţământ vasluiene. În mare, cei interesaţi de posturi sunt cam tot cei care le ocupă şi acum. Cea mai mare surpriză o reprezintă fostul inspector de sport, Virgil Bedicov, care a pus ochii atât pe Liceul cu Program Sportiv, cât şi pe Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan”.

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct la unităţile de învăţământ din municipiul Vaslui vine cu o serie de surprize. În primul rând, gimnaziile “Mihai Eminescu” şi “Mihail Sadoveanu” vor avea noi şefi, după ce actualii nu s-au înscris la concurs.
Nu sunt singurii care au refuzat să participe. Actualul director al Şcolii “Ştefan cel Mare”, Sorin Popoiu, nu şi-a întocmit dosarul de candidat, aici existând o singură candidatură, cea a actualului director adjunct, Greta Ciubotaru.
Nici la Liceul “Ştefan Procopiu”, directorul Aurel Dumitru nu vrea să mai continue. Aici, doar Gina Cucoş participă la concurs.
La Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK), Cătălin Ignat, în caz că va lua concursul, va trebui să-şi caute un alt director adjunct, ţinând cont că actualul, Sergiu Romaşcu, s-a lăsat de şefie.
Aceeaşi situaţie o regăsim la Colegiul Economic “Anghel Rugină”, unde numai Daniela Popescu, actual director, s-a înscris la concurs. La Liceul “Ion Mincu”, de asemenea, a fost validată doar candidatura actualului director, Ovidiu Lisievici.
La Liceul “Emil Racoviţă” s-au înscris doar cei care au condus unitatea până acum: Daniel Hulubei (director) şi Manuela Furtună (director adjunct).
O gafă monumentală a comis Petru Asmarande, directorul Şcolii “Dimitrie Cantemir”. Candidatura sa a fost respinsă pe motiv că îi lipsea de la dosar adeverinţa că nu a fost sancţionat în ultimii patru ani.
Cea mai mare concurenţă o întâlnim la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui. Actualul director, Ionuţ Chiochiu, îi are contracandidaţi pe Virgil Bedicov şi Ramona Pavel, ultima înscriindu-se şi pentru postul de director adjunct.
Totodată, Bedicov, fost inspector de educaţie fizică, concurează şi pentru postul de director la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan”, unde o are contracandidată pe Gena Bădărău, actuala directoare.
Şi la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Elisabeta Polihroniade” există concurenţă. Cătălina Amarandei, actual director adjunct, va concura pentru ambele posturi de conducere cu Daniel Mocanu.
La celelalte şcoli, mari schimbări nu sunt prevăzute. Diana Şfaiţer e singura candidată la Gimnaziul “Elena Cuza”, Mariana Sandu – la Şcoala “Al.I. Cuza”, Petru Sadagurschi – Şcoala “Constantin Motaş“, Daniela Nane – Şcoala “Constantin Parfene”, Vladimir Baban – Şcoala “Alexandra Nechita”, Dorina Baban – Şcoala “Vasile Alecsandri”, Mirela Nistoroschi – Palatul copiilor, Daniela Laic – Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională.
La grădiniţe nu se întrevăd mari schimbări: Ana Todeilă e singura candidată la Grădiniţa 15, Gina Nane – la Grădiniţa 17, Cristina Lefter – Grădiniţa 3, Irina Ofelia Ghiurţu – Grădiniţa 5, Cristina Nicoleta Bejan – Grădiniţa 8, Cristina Mocanu – Grădiniţa 9.
La Grădiniţa nr. 18 nu există niciun candidat.

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stiri din aceeasi categorie

  • Băiatul răpit în plină stradă în municipiul Vaslui la începutul lunii iulie nu a fost găsit nici acum de către poliţişti
  • Caravana Unirii va pleca astăzi spre Vaslui, ca apoi să înceapă a zecea etapă a deplasării: Vaslui – Iaşi
  • În cadrul Zilele Culturale ale Vasluiului, cinefilii au vizionat gratuit , filmele “Enigma Otiliei”, “California Dreamin’ “, “A fost sau n-a fost ? „ și „O vară de neuitat”
  • Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui, au bătut toate recordurile, cel puțin la nivel de județ, în ceea ce privește numărul de artiști care au evoluat pe scena din Centru Civic
  • Nu mai puțin de 23 de comune din județul Vaslui vor avea dispensare medicale moderne, construite prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL)
  • În urma scandalului cu împuşcături în plină stradă de la Bârlad, doi dintre bărbaţii implicaţi au fost reţinuţi
  • Alexandru Arşinel şi Vasile Moraru vin la Festivalul „Constantin Tănase”
  • Un elev de clasa a XII-a de la Liceul ”Emil Racoviță” a fost câștigătorul din acest an al proiectului ”Primar pentru o zi” lansat de către autoritățile din municipiul Vaslui
  • Intervenția telefonică a lui Dumitru Buzatu de la Antena 3 a fost încheiată brusc de prezentatoarea emisiunii, deoarece i se împleticea limba (Video)
  • Cei 250 de angajații ai Penitenciarului Vaslui au intrat în grevă japoneză pe termen nelimitat în semn de nemulțumire față de neplata orelor suplimentare efectuate