class="single single-post postid-37730 single-format-standard">

Sute de candidați la titularizare

rezultate.titularizare9101.copy

Un număr de 539 de candidați s-au înscris la concursul de tiluralizare în învățământ din acest an care va avea loc pe 20 iulie. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, anul acesta sunt doar 161 de posturi titularizabile.

În acest an au fost depuse 539 de dosare pentru concursul de titularizare din 20 iulie. Cele mai multe dosare sunt pentru educatoare – 50, învățători – 92, educație fizică – 49, limba română – 58, iar cele mai puține pentru economie – patru, cultură civică – șase, textile și comerț – câte unul.
La nivel județean există 161 de posturi titularizabile. La acestea se adaugă 511 catedre complete, cu o viabilitate doar pentru un an. De asemenea, mai sunt puse la dispoziție 312 catedre, care sunt rezervate.
Probele practice/orale și inspecțiile la clasă s-au derulat în perioada 30 mai – 1 iulie 2016, iar proba scrisă este programată pe data de 20 iulie 2016. Primele rezultate se vor afișa pe 27 iulie, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, dar și în cursul zilei de 28 iulie. Acestea vor fi soluționate în zilele de 29 iulie și 1 august, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 3 august.
În calendarul mobilității personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2016 – 2017 se mai prevede că repartizarea candidaților cu media minimum șapte pe posturile didactice/catedrele vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată se va face în perioada 8 – 9 august 2016. Emiterea și comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră se va face în perioada 11 – 29 august 2016.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>