class="single single-post postid-51794 single-format-standard">

Tatal copilului rapit, spune ca mama și-a urmărit copilul prin “Icloud”cu ajutorul tabletei acestuia

giani-tibuliac-tata-baiat-rapit

Giani Țibuleac povestește: ”Am oprit la trecerea de pietoni, pentru ca erau niste persoane. Cei doi erau imbrati la fel, in negru, cu ochelari si sepci pe cap. Am zis chiar, la un moment dat, ce fac astia, vor sa se sinucida ?! Unul a venit la mine, m-a imobilizat cu bratul, un procedeu de antrenament, nu era un gest de om simplu care te strange de gat. S-a asigurat ca nu reactionez. Dar eu aveam si centura. Prietenul meu care era la volan, a pornit, insa nu mi-am dat seama ca baiatul nu mai e in spate, decat dupa cativa metri. Am vrut sa intoarcem imediat, dar era linie continua. Am ocolit. Am sunat la politie, am trecut chiar si pe rosu. Eram disperat. Cred ca au plecat cu un Mercedes alb”.

S-au facut zeci de audieri, au stat de vorba cu rude si vecini. S-au luat amprente de pe masina. Oamenii legii au o pista in acest moment si e doar o chestiune de timp pana vor ajunge la copil. Intre timp, in cartierul in care locuieste familia Tibuliac, poltistii patruleaza din ora in ora, ca urmare a amenintarilor cu moartea primite de rude.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>