class="single single-post postid-51453 single-format-standard">

Bărbat de 24 de ani din Solești, reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiuni de tâlhărie și conducere sub influența băuturilor alcoolice

clujean-prins-beat-si-fara-permis-la-volanul-unei-masini-neinmatriculate1370506974-1060x540

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională  a bărbatului, pe numele lui fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în ziua de 10 iunie a.c. bărbatul a sustras, prin smulgere, telefonul mobil vărului său în vârstă de 17 ani. De asemenea, polițiștii au stabilit că în aceeași zi, bărbatul, fără a deține permis de conducere, s-a deplasat împreună cu alți prieteni, cu mașina proprietate pe raza localităților Șerbotești și Codăești, unde a consumat băuturi alcoolice.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Sursa:  www.vs.politiaromana.ro

 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>