class="single single-post postid-49475 single-format-standard">

Un bărbat de 78 de ani din Secuia, a ars scrum, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

incendiu

Ieri dimineață, un bărbat din Secuia a sunat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor. Casa vecinului său, un bărbat de 78 de ani, ardea ca o torță și nimeni nu se putea apropia pentru a stinge vâlvătaia. Flăcările înalte de câțiva metri cuprinseseră locuința și întreg acoperișul. La un moment dat, acesta s-a prăbușit, spre disperarea oamenilor, care și-au dat seama într-un târziu că proprietarul rămăsese captiv în locuință.

Din primele cercetări se pare că totul a pornit de la coșul de fum defect. Cel mai probabil, incendiul izbucnise cu câteva ore înainte, s-a manifestat la interior și a cuprins, treptat, toată locuința. Zgomotul plăcilor care pocneau i-a alertat pe vecini, iar când au văzut flăcările uriașe s-au temut ca focul să nu ajungă și la casele lor. Practic, bătrânul nu a avut nicio șansă.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>