class="single single-post postid-8975 single-format-standard">

Un bărbat şi-a căsăpit familia cu o sapă. Fetiţa de cinci ani nu a mai putut fi salvată

criminal

Scene desprinse, parcă, dintr-un film de groază, într-un sat din judeţul Valsui. Un bărbat a încercat să-i ia viaţa propriului copil cu o sapă. Medicii ajunşi la faţa locului au încercat în zadar să salveze viaţa fetiţei de cinci ani. Tatăl atacatorului, lovit şi el, a ajuns la spital în comă.

Ora 13:15 Criminalul se nume;te Larion Vasile şi şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor. Potrivit lui Ovidiu Berinde, procurorul de caz, cel mai probabil, el va sta după gratii 25 de ani, fiind cercetat pentru omor deosebit de grav şi tentativă de omor deosebit de grav.

UPDATE 11.40  Eforturile medicilor de a resuscita fetiţa au fost în zadar. După 45 de minute, copilul şi-a dat ultima suflare.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul de 44 de ani a recurs la acest gest violent. Atacatorul a fost prins de poliţişti, la locul incidentului urmând să ajungă şi criminalişti vasluieni.

Martorii – vecini ai criminalului – din Soleşti povestesc că, după ce şi-a căsăpit familia, bărbatul a încercat să se sinucidă. Acesta s-a aruncat în faţa primei maşini care trecea pe şosea, dar şoferul a reuşit să îl evite. Se pare că bărbatul a fost orbit de gelozie şi s-a răzbunat pe membrii familiei. Soţia sa este plecată în străinătate de mai bine de un an şi o bănuia că l-a înşelat.

Tatăl bărbatului, în vârstă de 66 de ani, lovit şi el cu sapa, a fost transportat de urgenţă la spital, în comă. Medicii încearcă, la ora transmiterii acestei ştiri, să o resusciteze pe fetiţa de cinci ani.

 

** Vă invităm să ne susțineți munca în favoarea cetatenilor cu un LIKE și un SHARE pentru pagina de facebook http://www.facebook.com/pages/wwwvasluionlinero/353730238070?fref=ts 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>