class="single single-post postid-3123 single-format-standard">

Un copil din Mânzaţi a ajuns la spital după ce a înghiţit medicamente aruncate pe un câmp

Un copil din Mânzaţi a ajuns la spital după ce a înghiţit medicamente aruncate pe un câmp

Polițiștii vasluieni au declanșat o anchetă în satul Mânzați, județul Vaslui, după ce un copil de 7 ani a ajuns în stare foarte gravă la spital din cauză că a înghițit medicamentele găsite pe un câmp din localitate. Copilul a crezut că pastilele sunt de fapt bomboane.

Polițiștii vasluieni au descoperit că băiatul se juca pe un câmp din apropierea satului Mânzați, comuna Ibănești,  iar la un moment dat acesta a găsit o cutie cu medicamente aruncată într-o râpă. Copilul nu a știut despre ce e vorba, astfel că a înghițit toate pastilele. Potrivit oamenilor legii băiatul a crezut cel mai probabil că medicamentele sunt de fapt bomboane.

Întors de la joacă, băiatul s-a simțit rău însă părinții nu au știut despre ce e vorba, astfel încât abia a doua zi, când starea copilului s-a agravat, aceștia au sunat la numărul de urgență 112 și au solicitat intervenția unei ambulanțe.

În acest moment băiețelul se află într-o stare gravă, sub perfuzii, iar medicii de la Spitalul de Urgență din Bârlad spun că doar timpul este cel care va decide dacă va supraviețui sau nu.  ”Copilul a ajuns la spital în comă de gradul al treilea, fiind diagnosticat cu intoxicaţie medicamentoasă, însă fără a se şti despre ce medicamente este vorba. Băieţelul se află sub perfuzii şi timpul este cel care va decide asupra şanselor lui de supravieţuire”, a declarat directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş.

În prezent, polițiștii fac cercetări pentru a descoperi cutia din care băiatul a luat pastilele dar și modul în care aceasta a ajuns pe câmpul respectiv.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>