class="single single-post postid-4881 single-format-standard">

Un elev de 15 an din Puieşti, lovit cu o bară în cap la şcoală

Un elev de 15 an din Puieşti, lovit cu o bară în cap la şcoală

Un băiat în vârstă de 15 ani de la Liceul Agricol din  Puieşti a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Bârlad  după ce un coleg l-a lovit în cap cu o bucată de metal, incidentul având loc în curtea unităţii de învăţământ, într-o pauză.

Reprezentanții Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui au declarat că  incidentul a avut loc în curtea liceului în timpul pauzei, în prezenţa mai multor persoane, inclusiv a directorului adjunct al unităţii de învăţământ. În urma loviturii primite, adolescentul, elev în clasa a IX-a, a suferit o fractură la cap, fiind transportat la spital.

“Incidentul a avut loc în curtea şcolii, fiind vorba despre o altercaţie între doi elevi. În preajmă se aflau şi directorul adjunct al liceului şi profesorul de serviciu, însă niciunul dintre ei nu a avut timp să intervină pentru a preveni incidentul. Din ceea ce mi-au spus cei din conducerea liceului se pare că elevul a fost lovit în cap cu o bucată de metal găsită pe jos de către elevul atacator”, a declarat șeful inspectorul general al ISJ Vaslui, Mihaela Cososchi.

Elevul rănit a fost dus la medicul de la cabinetul şcolii iar apoi a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, urmând să fie transferat la o unitate medicală din Iaşi. “Pacientul în vârstă de 15 ani a fost adus la noi în stare stabilă. Are o fractură parietală stângă, în consecinţă am luat decizia transferării la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi pentru investigaţii medicale suplimentare”, a declarat directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş.

La sesizarea conducerii şcolii Poliţia Vaslui a declanşat o anchetă pentru a stabili exact în ce condiţii a avut loc incidentul.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>