class="single single-post postid-52188 single-format-standard">

Un elev de clasa a XII-a de la Liceul ”Emil Racoviță” a fost câștigătorul din acest an al proiectului ”Primar pentru o zi” lansat de către autoritățile din municipiul Vaslui

primar-pentru-o-zi-Silviu-Cătălin-Luca-600x330

Ediția din acest a competiției ”Primar pentru o zi” a fost câștigată de către Silviu Cătălin Luca, elev al Liceului ”Emil Racoviță” Vaslui. Adolescentul de 18 ani, care va intra în ultimul an de studiu, a reușit să convingă juriul că este cel mai competent să preia, măcar pentru o zi, funcția de edil al orașului.

Din fericire, am fost selectat și am prins o mică parte din activitatea de primar. Este ceva obositor, solicitant, și am înțeles ce înseamnă cu adevărat să fii pe o funcție de administrație. Încă de la primele ore de program am constatat că este o activitate destul de organizată. Am aplicat din curiozitate. Pe viitor o să încerc să mă implic pe această direcție”, a declarat Silviu Cătălin Luca.

Ca o recompensație pentru activitatea desfășurată la Primăria Vaslui pentru o zi, elevul edil a primit suma de 777 de lei, reprezentând indemnziația pentru o zi a primarului.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>