class="single single-post postid-52439 single-format-standard">

Un tren interregio, care a plecat din Gara de Nord Bucureşti, a trecut cu viteză prin staţia Bârlad, fără să oprească

cfr2_92795500

Abia după 200 de metri mecanicul a frânat. Oamenii care se aflau pe peron au fost bulversaţi, iar pasgerii aflaţi în garnitură au ajuns la destinaţie cu două ore întârziere. Inițial s-a crezut că trenul a rămas fără frâne. De fapt, mecanicul pur și simplu a ratat gara din neatenție. A frânat abia după ce a văzut călătorii de pe peron, uimiți că trenul la care aveau bilete trece pe lângă ei fără să oprească.

„Urmează ca o comisie de cercetare să analizeze cauzele care au condus la această situaţie. Călătorii nu au fost puşi în pericol”, potrivit unui comunicat al CFR.

După verificările preliminare, trenul şi-a reluat circulaţia, cu 116 minute de întârziere, în condiţii de siguranţă, în compunerea trenului Regio 6401, cu opriri în toate staţiile pe distanţa Bârlad – Iaşi pentru preluarea şi debarcarea pasagerilor.

Mecanicul riscă să rămână fără un procent din salariu timp de câteva lui.

Citeste mai departe pe: www.ziarulevenimentul.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>