class="single single-post postid-51582 single-format-standard">

Una dintre cele mai prestigioase firme vasluiene, Gaz Est SA, a împlinit 15 ani de la înființare

gaz

15 ani de activitate intensă și zeci de mii de clienți, plus o gamă largă de servicii de profil oferite abonaților, aceasta este, foarte pe scurt, cartea de vizită a operatorului județean de gaze naturale, SC Gaz Est SA Vaslui, o companie care a pornit de la dorința Uniunii Europene de a oferi modele de privatizare într-un domeniu foarte sensibil. Într-o locație selectă, miercuri seară, a avut loc celebrarea celor 15 ani de la înființare. Pe lângă angajați și conducerea companiei, au fost invitați reprezentanți ai administrației publice, șefi de servicii deconcentrate și oameni de afaceri.

Adrian Tighici, directorul SC Gaz Est Vaslui, a subliniat că este onorat să fie “maestru de ceremonii”: “Au trecut 15 ani… 2003 a fost anul de început al companiei. Au fost ani de muncă, lecții învățate, proiecte asumate și astăzi putem spune că această companie este un brand, depășind mult notorietatea locală prin furnizarea de gaze naturale pe tot întreg teritoriul României.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>