class="single single-post postid-38382 single-format-standard">

Vascar, creştere de 14% a cifrei de afaceri!

Publicaţiile naţionale cu profil economic au remarcat succesul producătorului vasluian de preparate din carne.

Presa naţională cu profil economic a vorbit zilele acestea despre o performanţă cum rar se întâlneşte în judeţul nostru. Astfel, producătorul vasluian de preparate din carne Vascar a anunţat o creştere de 14% a cifrei de afaceri în primele şase luni ale acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a lui 2015.
„Succesul gamei complete «Moldova în Bucate» are o contribuţie importantă în evoluţia indicatorilor de business din ultimele luni. Cele mai căutate produse sunt specialităţile ţărăneşti, şunca de Praga, crenvurştii din piept de pui, salamurile şi cârnaţii premium, pregătite după reţete din bucătăria tradiţională moldovenească. Extinderea distribuţiei în Bucureşti prin creşterea semnificativă a numărului de magazine tradiţionale partenere şi dezvoltarea reţelei comerciale IKA susţin obiectivul nostru strategic de a deveni un brand naţional preferat de toţi românii, indiferent de regiunea de unde provin”, a declarat pentru “Ziarul Financiar” Vlad Ciuburciu, director de marketing în cadrul Vascar.
Publicaţia economică menţionată mai notează experienţa de peste 30 de ani şi cifra de afaceri de aproape 61,2 milioane de lei înregistrată în 2015 de Vascar şi subliniază că este vorba despre unul dintre principalii producători de preparate din carne din România. De asemenea, se aminteşte că Vascar procesează şi comercializează preparate din carne, pateuri, conserve din carne şi mâncăruri la cutie sub mărcile “Vascar” şi “Moldova în Bucate”. Societatea vasluiană, la care lucrează peste 300 de angajaţi, deţine o fabrică de procesare şi 20 de magazine proprii în regiunea Moldovei, iar o parte dintre produsele “Vascar” şi “Moldova în Bucate” sunt distribuite la nivel naţional, în hypermarket-uri.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>